Ralliart + EVO X ecu?

Liittynyt
13 Heinäkuu 2020
Tykkäykset
0
#1
Elikkä löytyy vm 2011 ralliart ja tähän suunitteilla stage 1 ohjelma. Onko jollain jotain hyvää / pahaa sanottavaa tästä?

Otsikkoon viitaten on hämärä muistikuva edeltävältä omistajalta että kyseiseen autoon olisi asennettu evo x mallista ecu..? Tähän haen varmuutta seuraavan huollon yhteydessä. Onko tuolla mitä eroavaisuuksia ralliartin omaan ecuun?

Edit. Voi olla että sotken ecun ja acd pumpun. Tosiaan muista mikä oli kyseessä.
 
Viimeksi muokattu
Liittynyt
13 Heinäkuu 2020
Tykkäykset
0
#3
Stage 1 on perus ohjelma (parannus) autolle jossa ei muuta virityksiä. Jaettu stage 1 - 4 auton viritystason mukaan ymmärtääkseni.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
227
#4
Suosittelen että viet auton AMW:lle säädettäväksi jolloin autoon saa yksilökohtaiset säädöt sen sijaan että siihen laitetaan joku jossain toisessa autossa tehty virityssofta. Autot on kuitenkin yksilöitä.
Oiskohan sun autossa Evon softa vaihteistolla? Välitykset Ralliartissa on tosin eri ku Evossa joten vaihdot tapahtuu vähän hölmösti.
 
Liittynyt
13 Heinäkuu 2020
Tykkäykset
0
#5
Joo. Ihan auto kohtaisesti säädetään myös tuo ns stage 1, ettei ole mikään valmis paketti, vaihteisto ohjelmoidaan myös uusiksi.
 

Laza

///Ralliart///
Club Member
Liittynyt
11 Marraskuu 2009
Tykkäykset
2
#6
Tietääkseni EVOn ja RA:n ACD pumput eivät käy (ainakaan suoraan, heittämällä) ristiin, EVOssa on AYC:lle vielä oma lähtö pumpusta, ja myös kiinnitys on erilainen.
 
Liittynyt
13 Heinäkuu 2020
Tykkäykset
0
#7
Pengoin asioita niin acd pumppu oli tässä kyseessä joka vaihdettu vahvempaan + solenoidi.
Stage1 päivitys tehty ko. Autoon 276hv ja 403nm + k&n panelisuodatin jos mitään vaikuttaa. Suositus - ajettavuus hyvin erilainen vs. Alkuperäinen.
 
Ylös Bottom