Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Mitsu Wagon

New Member
Liittynyt
8 Syyskuu 2011
Tuli hommattua kyseinen auto ja nyt muutama kysymys:

-Ajotietokoneessa osittain kirjaimia/numeroita kadoksissa(siihen löysin jo korjaus keinon). Mutta onko tuohon pinnien kolvailuun yhteydessä myös se kun tankkaa vaikka muutamalla kympillä niin ajotietokoneen toimintasäde ei päivity välillä vaan näyttää ennen tankkausta olevaa km määrää?

-Kokemuksia Valvoline Engine Flushista(5-6e purkki) ennen öljynvaihtoa? Huoltokirjassa mainittu että aiemmin Fortea käytetty. Meinasin öljyiksi laittaa Mobil 3000:t. Hieman nakuttelee, ja ilmeisesti viimeeksi vaihdettu öljyt 10tkm sitten.

-Autossa alkuperäinen mitsun cd-soitin. Löytyykö soittimesta rc-lähdöt että sais vahvarin kiinni? Ilmeisesti ei kannata vaihtaa kunnon soitinta ajotietokoneen takia?

Siinä nyt jotain alkuun. Kiitti etukäteen!
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Do dii.. Öljyt vaihdettu. Käytin varttitunnin tuon Valvoline mömmön kanssa ja sen jälkeen öljyt ulos. Oli kyllä aikamoista kuraa.. Pistin nyt Motox Full Synth 5w-40.. 5 litraa 17,90e :). Jos ajais niillä pari tonnia ja sen jälkee Fortet ja kunnon öljyt sisään.Nakutusta havaittavissa vielä kylmänä mutta rauhottuu lämpimänä. Hyvin huollettu auto mut näytti et pari viimestä huoltoa jäänyt väliin... Kurkkasin ilmanputsarin ni oli kyllä hurjin mitä oon koskaan nähny... Noh, nyt huolto pelaa taas :)
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Ajotietokoneen polttoaineen toimintasäde päivittyy taas normaalisti tankkauksen yhteydessä. Mikä lie väliaikanen häiriö.. Mitäs kunnon öljyjä olette näissä käyttäneet? Paras viskositeetti? Vieläkö Shellin/Teboilin öljyjä näihin GDI:n on laiteltu? Muistelisin et näin joskus oli.
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Fordin 5w-30 on käytetty... se on halpaa ja vissiin ihan hyvää. Järkevää on puolitttaa se 15tkm huoltoväli öljynvaihdon suhteen.
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Väärä öljy. Ite kans laitoin Galluun aluksi tietämättömyyttäni väärän öljyn ja naputti melkoisesti. Sitten vaihdoin Shell 5W30 öljyn, joka on tarkoitettu gdi-autoille ja paljon parempi. Nyt en muista tarkalleen tuota öljyä, mutta purkissa kuitenkin luki, et tarkoitettu gdi-koneelle.
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Meinasin kääntyä Castrolin puoleen. Kumpi näistä?

Castrol Edge (FST) 0w-30
Castrol Magnatec 5w-30 A5
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Tebskan 5w40 Gold ajelen samasen moottorin omaavalla Galantilla. Vaikka 4litraa kyseistä öljyä maksaa vain 20€, niin hyvin toimii ja ei naputa. Vaihtelen öljyt 10tkm välein.
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Otin neuvosta vaarin ja laitoin Teboilin Gold 5w-40:t sisään. Huuhtelin Stp:n mömmöillä koneen ennen vaihtoa. Nakutus ehkä hieman hiljeni mutta ei kokonaan. Öljyä ei tunnu vievän ja bensankulutuskin seka ajossa inhimilliset 8,5-9,5 l/100km riippuen polkimen asennosta. Jos seuraavaks kokeilis sit Tebskan 5w-30:ä.
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Ite olen tehny moottorihuuhtelun silloin tällöin Forten Motorflush:lla. 323 tkm takana ja ei todellakaan minkäänlaista naputusta.
 
Vs: Space Wagon 2.4 Gdi-99 kysymyksiä?

Jostain syystä nakutus loppui. Oisko sitten noi moottorihuuhtelu aineet huuhdellu tasureista öljyt ulos, ja kesti nyt aikansa ennenku uudet öljyt asettu?? Tiiä näistä. Joka tapauksessa kone käy nyt nätisti ilman nakutuksia :)
 
Takaisin
Ylös Bottom