Chademo / pikalataus ei toimi

Jlah

New Member
Liittynyt
31 Tammikuu 2020
Onko kellään kokemusta -14 mallin phev että pikalataus ei toimi? Testattu monella latausasemalla. Normi koti ja asiontipuoli toimivat kyllä.
kiitosta.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Yleensä antaa kyllä jonkin vikakoodin jos se ei toimi. Minkä firmojen latureilla olet kokeillut ja oletko käyttänyt tägiä vai appia?
 

Jlah

New Member
Liittynyt
31 Tammikuu 2020
Yleensä antaa kyllä jonkin vikakoodin jos se ei toimi. Minkä firmojen latureilla olet kokeillut ja oletko käyttänyt tägiä vai appia?
Lidlin latausasemia kokeillut. Asema toimii koska minun jälkeen uudempikorinen alkoi Chademolla ladata. Minulla palaa asemassa vihreä kokoajan kun ladatessa pitäisi asemaan vaihtua sininen.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Kytkit kaapelin CHAdeMOon ja painoit aloita lataus nappia kosketusnäytöltä?
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Kokeile putsata latausportin pinnit vaikka tops-puikolla ja elektroniikan puhdistusaineella. Jos se ei auta niin sitten kannattaa käyttää autoa MUT3-testerissä ja katsoa onko kaikki kunnossa, sekä onhan auton toimilaitteiden päivitykset kunnossa.

Laturi siis kuitenkin tunnistaa että kaapeli on kytketty?
 

PajeGls

Active Member
Liittynyt
16 Helmikuu 2005
Auton päässä on muistaakseni mikrokytkin, joka kertoo onko pistooli kunnolla kiinni. Se voi olla voittunut, silloin ei anna ok:ta laturille.
 

Mss

New Member
Liittynyt
2 Joulukuu 2020
Mulla samanlaista ongelmaa mutta toisinpäin, pikalataus ainoa millä saa ladattua. Mökillä laitoin ”kotilaturin” illalla kiinni ja aamulla huomasin että ei ollu ladannu täyteen. Moneen kertaan irrotin ja putsailin mut ei enää lähteny lataamaan. Kotona sama homma ainoana erona se että nyt laturiin syttyi fault valo. Kokeillu nytte monen eri kaupan latauspisteitä mut ei lähe millään lataamaan, sit Lidlin pihalla koitin pikalatausta nii se on ainut millä lähtee lataamaan!? Mikähän mahtais olla syynä??
 

jussi666

PHEV -16
Liittynyt
4 Kesäkuu 2012
Mulla samanlaista ongelmaa mutta toisinpäin, pikalataus ainoa millä saa ladattua. Mökillä laitoin ”kotilaturin” illalla kiinni ja aamulla huomasin että ei ollu ladannu täyteen. Moneen kertaan irrotin ja putsailin mut ei enää lähteny lataamaan. Kotona sama homma ainoana erona se että nyt laturiin syttyi fault valo. Kokeillu nytte monen eri kaupan latauspisteitä mut ei lähe millään lataamaan, sit Lidlin pihalla koitin pikalatausta nii se on ainut millä lähtee lataamaan!? Mikähän mahtais olla syynä??
Siis puhutko nyt tuosta "matkalaturista" että sillä ei lataa vai että myös type1-> type2 kaapelillakaan ei lataa?
 

Mss

New Member
Liittynyt
2 Joulukuu 2020
Siis puhutko nyt tuosta "matkalaturista" että sillä ei lataa vai että myös type1-> type2 kaapelillakaan ei lataa?
Kummallakaan ei lähde lataamaan. Lidlin latauspisteellä chademoa kokeilin huvikseni ja yllätyin suuresti että sillä lähti lataamaan! Onko jotain erillistä sulaketta Ev akkujen lataukseen tai muuta vastaavaa ”helppoa” vikaa mistä tää vois johtua?
 
Viimeksi muokattu

Esal

Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2019
Se matkalaturi on ainakin sökö jos se faulttia näyttää.
Näyttääkö noi faulttia jos johto vika? Kun voihan se olla auton päässä eli ei toimi mikään vaihtovirta lataus. Chademo taas menee suoraan tasajännitteenä akkuun ja saa auton systeemistä suoraan tiedot lataukseen.
 
Ylös Bottom