evo v iskarit

Liittynyt
23 Kesäkuu 2011
Tykkäykset
0
#1
saako katsastuksessa olla takaiskarit eri merkkiä kuin etuiskarit? ja saako jostain ostettua esim etupäähän erikseen tolpat kun kaikkialla näyttää olevan myynnissä vaan koko sarjoja, bcracing d2 ksport yms
 
Liittynyt
11 Huhtikuu 2012
Tykkäykset
0
Sijainti
Mikkeli
#2
Vs: evo v iskarit

Mulla oli nelosessa edessä coiloverit ja takana vakiot katsastuksessa eikä ongelmia ollut. Katsuri vaan kysyi että onkohan nämä etuset vaihdettu johonkin madaltaviin kun otteessa ei ollut mitään mainintaa, heittäydyin tietämättömäksi eikä niistä sen isompaa haloota noussut.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
213
#4
Vs: evo v iskarit

Saa olla erimerkkiä mutta jos et osta vakioita tai niitä vastaavia niin voi olla että ne eivät toimi kovin hyvin yhdessä.
 

lancer evo-r

Evolution V Black Cooler Edition
Liittynyt
11 Heinäkuu 2006
Tykkäykset
18
#6
Vs: evo v iskarit

abberman sanoi
jahas eli kai se täytyy sit koko alusta vaihtaa kokemuksia mitkä parhaat evon alla?
Parhaat mihin käyttöön? Radalle, kadulle, ralliin? Esim BCRacingiltä löytyy muutamaa erimallista. Parempaa alustaa löytyy varmaan sit Bilstein ja Tein valikoimasta.

Itsellä BCR hinnat alkaen mallinen ja tyytyväinen olen ollut. Kadulla toimii ja ja satunaiset rata-ajotkin on onnistuneet.
 
Liittynyt
23 Kesäkuu 2011
Tykkäykset
0
#9
Vs: evo v iskarit

kadulle ja satunnaiseen rata-ajoon. ja nuo hinnat alkaen mallit nyt kiinnostaa kun eipä tämmöseen osannut varautua.. onko kokemuksia eroista bc racing vs ksport esimerkiksi?
 
Ylös Bottom